2012. január 11., szerda

Fellini gyűjtemény(4 DVD) Kedvező áron! - Jelenlegi ára: 1 899 Ft


Fellini Collection
A filmtörténet egyik kiemelkedő alkotójának 3 jelentős filmje egy csomagban!
Az olasz rendezőóriás három klasszikus filmje került ebbe az exkluzív díszdobozos gyűjteménybe. A negyedik DVD-n a FELLINI: SZÜLETETT HAZUDOZÓ című egészestés dokumentumfilm látható.
8 ÉS FÉL Minden idők egyik legnagyszerűbb filmje - ebben a filmes szakma, de alighanem a közönség is egyetért. Federico Fellini filmeposza egy művész alkotói válságát mutatja be. Guido Anselmi (Marcello Mastroianni) filmrendező, akinek élete és munkássága is a totális csőd felé halad. Visszavonul egy magánklinikára, ahol talán elrejtőzhet a világ elől, de nem csak felesége és szeretője üldözi, hanem mindenki, akivel dolgozott, vagy aki munkát vár tőle. A valóság összekeveredik az álomvilággal: gyermekkori szorongásai és gyötrelmei közepette képzeletében megjelennek azok a nők is, akik valaha szerepet játszottak életében.
ÉDES ÉLET A Cannes-i Aranypálmával és az Oscar-díjjal kitüntetett Édes élet éles támadások célpontjává vált. A pápa nyilvánosan elítélte a filmet éppúgy, mint a polgári sajtó. Mindez az erőteljes társadalomkritikának köszönhető, amely áthatja a film minden kockáját. A feldúlt hangú kritikák ellenére - vagy éppen azért - a film óriási sikert aratott. Epizódokból építkezik, az egyes részeket a főhős, Marcello alakja köti össze. Címe fogalommá vált: a szépség, a szerelem, az elzüllés, a bomlás folyamatának szimbólumává.
SZÉLHÁMOSOK A szélhámosság valóságos életforma. Kell hozzá jó adag fantázia, ötlet, tehetség és kíméletlenség. Augusto, az 50 éves svindler egész életében más emberek átveréséből tartotta fenn magát. Barátaival egyházi méltóságoknak öltözve, vatikáni rendszámú autóval és egy elképesztő történettel állítanak be különféle tanyákra, hogy ott különböző trükkökkel pénzt csaljanak ki a mit sem sejtő parasztoktól. Előbb-utóbb persze minden svindlert utolér a végzete. Augusto számára a végzetet egy véletlen találkozás jelenti rég nem látott, és azóta nővé érett lányával. A kíméletlen szélhámos kétségbeesetten próbál jó útra térni, de a tragédia már elkerülhetetlen.
Extrák:
- Korabeli filmhíradók
- Interjúk
- Előzetesek
- Werkfilmek
- Interaktív menük
- Közvetlen jelenetválasztás
Lemezek száma: 4
Rendezte: Federico Fellini
Szereplők
Marcello Mastroianni
Claudia Cardinale
Anouk Aimée
Anita Ekberg
Yvonne Furneaux
Magali Noël
Broderick Crawford
Giuletta Masina
Richard Basehart
Hangsávok: magyar - dolby digital 2. 0, olasz - dolby digital 2. 0
MOST RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON!



Jelenlegi ára: 1 899 Ft

Az aukció vége: 2012-01-22 11:55
. Fellini gyűjtemény(4 DVD) Kedvező áron! - Jelenlegi ára: 1 899 Ft

Fontos