2011. szeptember 30., péntek

Power Balance L-es fekete !!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó a képen látható új fekete/sárga L-es (20, 5cm) Power Balance mágneses karkötő,   a terméket 1Ft-ról indítom, így a legmagasabb licit viszi ! ! !
Mi is az a Power Balance??
A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes mágneses mezejére, ezzel jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és hajlékonyságot. A végső hatás a magasabb fizikai teljesítőképesség nemcsak sport aktivitásoknál, hanem a mindennapi életben is.
Minden fogható dolognak, személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája.   A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják.   Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyozott kölcsönös hatása nagyon fontos abban, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.  
Némelyik hullámhossz pozitívan reagál az Ön testével, némelyik pedig negatívan. Amikor a hologram kapcsolatba kerül az Ön testének mágneses terével, lehetővé teszi a hologramban rejlő természetes és hasznos hullámhosszokkal való interakciót. Ennek következménye a jobb energiaáramlás az egész testben és a test jobb stabilitásában, erejében és hajlékonyságában nyilvánul meg.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 18:41
. Power Balance L-es fekete !!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos