2011. július 31., vasárnap

Nabokov, Vladimir: Pnyin professzor - Jelenlegi ára: 2 255 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pnyin professzorA könyv listaára: 2590 Ft. Leírás:
Tyimofej Pnyin professzor eszményien kopasz, cserzett, boltozatos koponyával rendelkezik. Teknőckeretes szemüvege alatt arcát majomszerű felső ajka uralja. Ám a tweedzakóba öltözött, díjbirkózó törzs némi csalódást okozva pipaszár lábakban és szinte nőies lábfejekben végződik. Pnyin professzor egy meglehetősen jómódú pétervári család sarja, a forradalom után került először Prágába, majd az Egyesült Államokba, ahol oroszt tanít. Ez a fura figura, aki ha azt gondolja, hogy tizenkét percet nyer, biztosan veszít öt órát, sehogyan sem tudja megszokni a tőle annyira idegen, kiszámíthatatlan amerikai világot. Balfácán, életidegen csudabogár, akit a kis vidéki egyetemen, ahol tanít, éppen ezért mindenki nagy tisztelettel az orosz lélek megtestesítőjének tekint. Avítt 19. századi bohózatok felolvasásával szórakoztatja hallgatóit, miközben a sorok közt rég sírbaszállt ismerőseit, szüleit, az elsüllyedt cári idők képviselőit látja. Pnyin professzor mégsem ellenszenves vagy szánalmas figura. Inkább az Oblomovok rokona, akiken mosolygunk, fejünket csóváljuk viselt dolgaikat hallván, de valahogy mégis, végérvényesen szívünkbe zárjuk őket. Nabokov Pnyin alakjában egy típust: az orosz emigráns figuráját rajzolta meg. Azét az orosz emigránsét, akinek igazi karaktere egy végzetesen idegen, lelkétől, mentalitásától teljesen elütő világban mutatkozik meg teljes valójában. ISBN: 963-14-2448-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 255 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:14
. Nabokov, Vladimir: Pnyin professzor - Jelenlegi ára: 2 255 Ft

Fontos