2011. november 20., vasárnap

ANNABON fenyő gyerekágy 80x160 cm - Jelenlegi ára: 29 500 Ft

A legtöbb, mit gyermekeinknek adhatunk, gyökerek és szárnyak! /Goethe/
A legtöbb, mit gyermekednek adhatsz - az TE magad vagy!
Ki nem ismeri azt, mikor gyermekünkkel összekuckózva kis porontyunk csodaváró szemekkel kér minket: „ Édesapa, Édesanya, még egy mesét! ”   A MESE valóban gyökereket és szárnyakat ad,  mindarról életszerűen szól – az életről, halálról, szeretetről, gyűlöletről, jóról és rosszról – ami a kisgyermeket foglalkoztatja, csak nem tudja megfogalmazni.  A gyermekek a mese alkotta belső képi világban dolgozzák fel élményeiket,  oldják fel szorongásaikat.
Egy kisgyermek életében nagyon fontos a RENDSZERESSÉG, így a meseolvasás a mindennapos fektetési szertartás központi elemévé válhat. Célszerű az esti mesét már az ágyban olvasni – bár ezzel nem küszöbölhetjük ki teljesen a „ Édesanya, kérek inni, Édesapa, pisilni kell, Édesanya, bekakiltam” elnevezésű játékot, de legalább mindent megtettünk, hogy gyermekünk az elalvásra készülődve lenyugodjon.
Az ANNABON ágy masszív volta miatt több örökmozgót is kiszolgál, a leesésgátló pedig praktikusan levehető, hogy  a szülők számára is kényelmes legyen a meseolvasás. Ideális választás, ha Te is úgy gondolod, a gyermekkel közösen eltöltött idő az, ami igazán számít, hiszen a választható ágyneműtartójának köszönhetően könnyű a rendrakás, s már a gyermeket is rá lehet szoktatni a rend szükségességére.
Az ANNABON ágy anyaga, színe
Az alapesetben lucfenyőből (kérésre felárral égerből,  tölgy-, bükk- vagy diófából is) készíthető ANNABON ágyat pácolva vagy természetes felületkezelő anyagokkal kezelve ajánljuk, de gyönyörűen mutat fedett fehér festéssel is. 20-30%-os felár ellenében éger, bükk, cseresznye, tölgy, antik, dió, magyar cseresznye, calvados , fehér páccal kérhető,  20%-os felár ellenében pedig igény szerint a szivárvány bármely színére befesthető.
Érdemes azonban megfontolni az alábbi lakberendezői tanácsot: a sötét színek szűkítik, a világosak tágítják a szobát, így ha kicsi a gyerekszoba, vagy azon több kistestvérnek is meg kell osztoznia, érdemes a világos színeket előnyben részesíteni.
Mérete
60x 160 cm, de EGYEDI IGÉNYEKET is nagyon szívesen kiszolgálunk, hiszen tudjuk, hogy sokszor csak néhány centiméteren múlik, hogy nem fér el a kiszemelt kedvenc bútordarab. KÉRDEZZ, mindent megoldunk!!
Ágyneműtartó
A feltüntetett ár az ágyrácsokat igen, az ágyneműtartót még nem tartalmazza, annak ára: 13500 Ft.
Összeszerelés, házhozszállítás
Az ágy lapra szerelten a Budapest XVIII. kerületi raktárunkban várja, hogy megszeresse új kis gazdája. Ez az ágyunk natur színben VAN RAKTÁRON,  ha sürgős az ügy! : -) A házhozszállítást a Vaterafutár biztosítja, 2-3 munkanapos szállítási idővel. Az ágy összeszerelése a műértő apukák 15 percét veszi igénye.
Köszönjük az érdeklődést, ha kérdésed van, kérdezz bátran, szívesen válaszolunk! Nézz szét a többi termékeink között is, hogy egész biztosan a Nektek leginkább megfelelő ágyat válasszátok ki a kínálatunkból!


Jelenlegi ára: 29 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 13:25
. ANNABON fenyő gyerekágy 80x160 cm - Jelenlegi ára: 29 500 Ft

Fontos